Μαρκαδόρος Λαδιού

Μαρκαδόρος βαφής για γυαλιστερά σχέδια σε όλες τις ιδιαίτερα λείες επιφάνειες (γυαλί, μέταλλο, πλαστικό, δέρμα, χαρτί και πολλά περισσότερα). Μελάνι με ουδέτερη οσμή και όψη βερνικιού για μόνιμες και αδιάβροχες επιγραφές και διακοσμήσεις π.χ. για ευχετήριες κάρτες ή δώρα. Κατάλληλος ακόμη και για σκούρα και διαφανή υλικά. Στεγνώνει γρήγορα, είναι ανθεκτικός στις καιρικές συνθήκες αλλά και εξαιρετικά ανθεκτικός στο φως. Ροή μελανιού που ελέγχεται από βαλβίδα.

Κάντε κλικ στον μαρκαδόρο για περισσότερες πληροφορίες του προϊόντος...

 • Μαρκαδόρος Λαδιού e-750

  Κωδ. 106-26:
  Μαύρο - Κόκκινο - Μπλε - Πράσινο
  Μωβ - Καφέ - Κίτρινο - Πορτοκαλί
  Ασημί - Χρυσαφί - Λευκό - Ροζ

  Μαρκαδόρος Λαδιού e-751

  Κωδ. 106-25:
  Μαύρο - Κόκκινο - Μπλε - Πράσινο
  Χρυσαφί - Πορτοκαλί - Καφέ - Λευκό
  Ασημί - Μωβ - Ροζ - Κίτρινο

  Μια ακόμη καινοτομία από την edding. Ο μαρκαδόρος βαφής ικανός για γραφή πάνω σε μάρμαρο αλλά ακόμη και στα ευαίσθητα φτερά της βασιλικής μέλισσας. Ήρθε να καλύψει τις δικές σας ανάγκες για δημιουργία σε όλες τις ιδιαίτερα λείες επιφάνειες (γυαλί, μέταλλο, πλαστικό, χαρτί, δέρμα και πολλά περισσότερα). Δουλέψτε με τα 18 μοναδικά χρώματα της κατηγορίας. Δώστε ζωή στις ιδέες σας και προσφέρετε χαρά στον εαυτό σας και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Με καπάκι ασφαλείας και ροή μελανιού που ελέγχεται από βαλβίδα προσφέρει ιδανικό αποτέλεσμα βαφής. Στεγνώνει γρήγορα και είναι ανθεκτικός στο φως αλλά και σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Μελάνι ουδέτερης οσμής χωρίς προσθήκη τολουόλης / ξυλόλης.

  Για να το ενεργοποιήσετε απλα ανακινήστε καλά, αφαιρέστε το καπάκι και πιέστε προσεκτικά την μύτη πάνω σε ένα δοκιμαστικό χαρτί μέχρι το μελάνι να ποτίσει την μύτη του μαρκαδόρου.

  edding 750: Μαρκαδόρος με στρογγυλή μύτη πάχους γραφής 2–4mm. Διατίθεται σε κουτί των 10 τεμαχίων ανά χρώμα.
  edding 751: Μαρκαδόρος με στρογγυλή μύτη πάχους γραφής 1–2mm. Διατίθεται σε κουτί των 10 τεμαχίων ανά χρώμα.

  Ιδανικοί για τις παρακάτω επιφάνειες:


  Μαρκαδόρος Λαδιού e-780

  Κωδ. 106-13:
  Λευκό - Χρυσαφί - Ασημί

  Μια ακόμη καινοτομία από την edding. Ο μαρκαδόρος βαφής ικανός για γραφή πάνω σε μάρμαρο αλλά ακόμη και στα ευαίσθητα φτερά της βασιλικής μέλισσας. Ήρθε να καλύψει τις δικές σας ανάγκες για δημιουργία σε όλες τις ιδιαίτερα λείες επιφάνειες (γυαλί, μέταλλο, πλαστικο, χαρτί, δέρμα και πολλά περισσότερα). Δουλέψτε με τα 18 μοναδικά χρώματα της κατηγορίας. Δώστε ζωή στις ιδέες σας και προσφέρετε χαρά στον εαυτό σας και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Με καπάκι ασφαλείας και ροή μελανιού που ελέγχεται από βαλβίδα προσφέρει ιδανικό αποτέλεσμα βαφής. Στεγνώνει γρήγορα και είναι ανθεκτικός στο φως αλλά και σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Μελάνι ουδέτερης οσμής χωρίς προσθήκη τολουόλης / ξυλόλης. Για να το ενεργοποιήσετε απλά ανακινήστε καλά, αφαιρέστε το καπάκι και πιέστε προσεκτικά την μύτη πάνω σε ένα δοκιμαστικό χαρτί μέχρι το μελάνι να ποτίσει την μύτη του μαρκαδόρου. Μαρκαδόρος με στρογγυλή μύτη πάχους γραφής 0,8mm. Διατίθεται σε κουτί των 10 τεμαχίων ανά χρώμα.

  Ιδανικοί για τις παρακάτω επιφάνειες:


  Μαρκαδόρος Λαδιού Καλλιγραφίας e-755

  Κωδ. 106-117:
  Χρυσαφί - Ασημί - Μαύρο - Λευκό

  Ο μαρκαδόρος βαφής ικανός για γραφή πάνω σε μάρμαρο αλλά ακόμη και στα ευαίσθητα φτερά της βασιλικής μέλισσας. Ήρθε να καλύψει τις δικές σας ανάγκες για δημιουργία σε όλες τις ιδιαίτερα λείες επιφάνειες (γυαλί, μέταλλο, πλαστικο, χαρτί, δέρμα και πολλά περισσότερα). Δουλέψτε με τα μοναδικά χρώματα της κατηγορίας. Δώστε ζωή στις ιδέες σας και προσφέρετε χαρά στον εαυτό σας και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Με καπάκι ασφαλείας και ροή μελανιού που ελέγχεται από βαλβίδα προσφέρει ιδανικό αποτέλεσμα βαφής. Στεγνώνει γρήγορα και είναι ανθεκτικός στο φως αλλά και σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Μελάνι ουδέτερης οσμής χωρίς προσθήκη τολουόλης / ξυλόλης.

  Για να το ενεργοποιήσετε απλα ανακινήστε καλά, αφαιρέστε το καπάκι και πιέστε προσεκτικά την μύτη πάνω σε ένα δοκιμαστικό χαρτί μέχρι το μελάνι να ποτίσει την μύτη του μαρκαδόρου.

  edding 755: Μαρκαδόρος με μύτη καλλιγραφίας πάχους γραφής 1–4mm. Διατίθεται σε 4 χρώματα και σε κουτί των 10 τεμαχίων ανά χρώμα.

  Ιδανικοί για τις παρακάτω επιφάνειες:

  Back to Top