Μαρκαδόρος Χαρτιού Flipchart

Ιδιαίτερα κατάλληλο για γραφή και σχεδίαση στο μπλοκ/χαρτί του πίνακα. Το ειδικό μελάνι του σας δίνει την δυνατότητα της έντονης γραφής χωρίς να ποτίζει το χαρτί και να δημιουργεί προβλήματα στις παρουσιάσεις.

Κάντε κλικ στον μαρκαδόρο για περισσότερες πληροφορίες του προϊόντος...

Μαρκαδόρος Χαρτιού Flipchart

Κωδ. :
Μαύρο - Κόκκινο - Μπλε

Μαρκαδόρος κατάλληλος για γραφή πάνω σε χαρτί, μπλοκ σεμιναρίων και κάρτες παρουσίασης. Στρογγυλή μύτη πάχους 1,5-3mm με μελάνι ουδέτερης οσμής σε υδάτινη βάση. Το μελάνι του δεν διαπερνά το χαρτί (ακόμη και 60 γραμμαρίων) και έτσι δεν καταστρέφει τις επόμενες σελίδες. Σύστημα cap-off που του επιτρέπει να μείνει ανοιχτό εώς και έξι εβδομάδες χωρίς να στεγνώσει!!! Ιδανικός για παρουσιάσεις, με κλιπ στο καπάκι. Διατίθεται σε 4 χρώματα και σε κουτί των 10 τεμαχίων ανά χρώμα.

Ιδανικοί για τις παρακάτω επιφάνειες:


Μαρκαδόρος Διακόσμησης e-4000

Κωδ. :
Μαύρο- Κόκκινο - Μπλε - Πράσινο - Κίτρινο - Πορτοκαλί - Καφέ - Βιολέ - Ροζ - Λευκό - Χρυσαφί - Ασημί - Assorted

Μαρκαδόρος Διακόσμησης e-4040

Κωδ. :
Μαύρο - Κόκκινο - Μπλε

Μαρκαδόρος διακόσμησης με βάση το νερό και ουδέτερη οσμή. Η μελάνη του με όψη και κάλυψη βερνικιού δίνει την δυνατότητα για τέλειο χρωμάτισμα στις απαιτητικές επιφάνειες του κεραμιδιού, της γλάστρας και του ξύλου διατηρώντας την υψηλή ευκρίνεια του χρώματος.

e-4000 με στρογγυλή μυτή πάχους 2-4 mm.

e-4040 με στρογγυλή μύτη πάχους 1-2 mm.

Διατίθενται σε 12 χρώματα (Μαύρο – Μπλε – Κόκκινο – Πράσινο – Κίτρινο – Πορτοκαλί – Καφέ – Ροζ – Βιολέ – Λευκο – Χρυσο – Ασημί – Μπρονζε) και σε κουτί των 10 τεμαχίων. Δυνατότητα αγοράς και σε μεικτο κουτί των 10 χρωμάτων.

Ιδανικοί για τις παρακάτω επιφάνειες:


Μαρκαδόρος για CD – DVD

Κωδ. :
Μαύρο - Κόκκινο - Μπλε

Ειδικός μαρκαδόρος για CD και DVD συμπεριλαμβανομένων και της νέας γενιάς BLU-RAY-DISC. Στρογγυλή μύτη από μαλακό και εύκαμπτο υλικό έχει σχεδιαστεί ειδικά για υψηλής ποιότητας γραφής πάνω στις ευαίσθητες επιφάνειες των δίσκων. Ανεξίτηλη μελάνη με υψηλή καλυπτικότητα, άοσμο, με βάση το νερό και χωρίς διαλύτες φτιαγμένο για την μέγιστη ασφάλεια των δεδομένων. Ανθεκτικό στο φως και στην τριβή, κατάλληλο για γράψιμο ακόμη και σε χαρτί. Πρακτικό καπάκι με κλιπ. Πάχος γραφης 1mm. Διατίθεται σε 4 χρώματα (Μαύρο – Μπλε – Κόκκινο – Πράσινο) και σε κουτί των 10 τεμαχίων.

Συνιστάται από την VERBATIM.

Back to Top