Μαρκαδόρος Πίνακα

Για να γράψετε και να επισημάνετε σε λευκούς πίνακες. Ιδανικός για όλες τις μη πορώδεις επιφάνειες όπως το σμάλτο, το γυαλί και η μελαμίνη. Με σύστημα cap-off οι μαρκαδόροι μπορούν να μείνουν ανοιχτοί για αρκετές ημέρες χωρίς να ξερένονται. Ανθεκτικοί στο φως, στεγνώνουν γρήγορα πάνω στην επιφάνεια γραφής. Χωρίς προσθήκη οξικού βουτυλίου. Σχεδόν όλα τα μοντέλα είναι επαναγεμιζόμενα.

Κάντε κλικ στον μαρκαδόρο για περισσότερες πληροφορίες του προϊόντος...

 • Μαρκαδόρος Πίνακα e-360 XL

  Κωδ. 106-14:
  Μαύρο - Κόκκινο - Μπλε - Πράσινο

  Μαρκαδόροι κατάλληλοι για γραφή και επισήμανση σε λευκούς πίνακες από μελαμίνη, γυαλί και σμάλτο. Δυνατότητα καθαρισμού με σφουγγάρι πίνακος. Μελάνι ουδέτερης οσμής χωρίς προσθήκη οξικού βουτιλίου και σύστημα cap-off που επιτρέπει να αφήσετε ανοιχτό τον μαρκαδόρο για μερικές μέρες δίχως να στεγνώσει. Είναι ανθεκτικοί στο φως και στεγνώνουν γρήγορα. Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των μαρκαδόρων παραμένουν αναλλοίωτα εφόσον χρησιμοποιηθούν τα αντίστοιχα αναλώσιμα της edding (καθαριστικά πίνακος, μελάνια). Πλαστικός μαρκαδόρος πίνακα με στρογγυλή μύτη πάχους 1,5–3mm. Σύστημα cap–off. Διαθέτει κλιπ στο καπάκι. Επαναγεμιζόμενος με μελάνι edding BT 30 ή Legamaster 100ml. Διατίθεται σε 4 χρώματα σε κουτί των 10 τεμαχίων ανά χρώμα. Δέχεται ανταλλακτικές μύτες.


  Μαρκαδόρος Πίνακα

  Κωδ. :
  Μαύρο- Κόκκινο - Μπλε - Πράσινο - Κίτρινο - Πορτοκαλί - Καφέ - Βιολε - Ροζ - Ανοιχτό Μπλε

  Μεταλλικός μαρκαδόρος πίνακα με στρογγυλή μύτη πάχους 1,5-3mm. Σύστημα cap – off. Επαναγεμιζόμενος με μελάνι edding BT 30 ή Legamaster 100ml. Διατίθεται σε 10 χρώματα σε κουτί των 10 τεμαχίων ανά χρώμα. Δέχεται ανταλλακτικές μύτες.


  Μαρκαδόρος Πίνακα

  Κωδ. :
  Μαύρο- Κόκκινο - Μπλε - 4τεμ.

  Μαρκαδόρος πίνακα με στρογγυλή μύτη, άοσμη μελάνη που στεγνώνει γρήγορα. Μπορεί να γράψει σε όλες τις μη πορώδεις επιφάνειες όπως σμάλτο, γυαλί και μελαμίνη. Ειδική φόρμουλα μελάνης cap-off που επιτρέπει στον μαρκαδόρο να μείνει ανοιχτός για μερικές μέρες χωρίς να στεγνώσει. Το καπάκι με κλιπ συνδέεται με το πίσω μέρος του μαρκαδόρου όταν γράφετε. Ξαναγεμίζει με μελάνι edding BTK 25 & BTK 100.
  edding 28: με στρογγυλή μύτη πάχους 1,5-3mm. Διατίθεται σε Μαύρο, Κόκκινο, Μπλε & Πράσινο χρώμα και σε κουτί των 10 τεμαχίων.

  Συμπληρωματικές πληροφορίες προς όφελος του περιβάλλοντος:

  Μειώστε τα απορρίμματα: χρησιμοποιήστε μαρκαδόρους που ξαναγεμίζουν.

  Το χαρτί της ετικέτας του μαρκαδόρου έχει λευκανθεί χωρίς χλώριο.

  Πολυπροπυλένιο, πλαστικό φιλικό προς το περιβάλλον: χαμηλές εκπομπές ρύπων όταν καίγεται, δεν μολύνουν τα υπόγεια ύδατα, όταν απορρίπτονται σε χώρους υγειονομικής ταφής.

  Back to Top