Μαρκαδόρος Διαφανειών

Μαρκαδόροι οι οποίοι έχουνε σχεδιαστεί για γραφή και σχεδίαση πάνω σε διαφάνειες για projectors. Ιδανικό για το γράψιμο σε πλαστικά, γυαλί, διαφάνειες ή σε πλαστικοποιημένα χαρτόνια.

Κάντε κλικ στον μαρκαδόρο για περισσότερες πληροφορίες του προϊόντος...

edding 140 per lucidi
edding 142 per lucidi

Μαρκαδόρος Διαφανειών

Κωδ. :
Μαύρο - Κόκκινο - Μπλε

Ανεξίτηλοι μαρκαδόροι διαφανειών (OHP) κατάλληλοι για γραφή πάνω σε πλαστικές επιφάνειες, γυαλί και διαφάνειες. Μελάνι με ουδέτερη οσμή υψηλής ποιότητας και μεγάλο βαθμό ευκρίνειας για έντονη αναπαραγωγή κατά την διάρκεια προβολών. Το μελάνι τους διορθώνεται με οινόπνευμα. Διαθέτουν κλιπ στο καπάκι. Μαρκαδόρος διαφανειών με στρογγυλή μύτη, πάχους γραφής 0,3mm. Διατίθεται σε 8 χρώματα και σε κουτί των 10 τεμαχίων ανά χρώμα. Επιπλέον σε σετ των 4 – 6 – 8 τεμαχίων.


Μαρκαδόρος Διαφανειών

Κωδ. :
Μαύρο - Κόκκινο - Μπλε - Πράσινο - Κίτρινο

Ανεξίτηλοι μαρκαδόροι διαφανειών (OHP) κατάλληλοι για γραφή πάνω σε πλαστικές επιφάνειες, γυαλί και διαφάνειες. Μελάνι με ουδέτερη οσμή υψηλής ποιότητας και μεγάλο βαθμό ευκρίνειας για έντονη αναπαραγωγή κατά την διάρκεια προβολών. Το μελάνι τους διορθώνεται με οινόπνευμα. Διαθέτουν κλιπ στο καπάκι. Μαρκαδόρος διαφανειών με στρογγυλή μύτη, πάχους γραφής 1mm. Διατίθεται σε 8 χρώματα και σε κουτί των 10 τεμαχίων ανά χρώμα. Επιπλέον σε σετ των 4 – 6 – 8 τεμαχίων.

Back to Top